Zondag 28 februari treedt Caroline  In ’t Veld met haar band op in het Museumcafé, voorafgegaan door Michael Raven.

aanvang 14.00 | Entree € 4,- incl. museumbezoek

Parkeren is gratis

Caroline in ’t Veld brengt een compilatie van Nederlandstalige liedjes die zij in opdracht voor anderen heeft geschreven. Je mag even gluren in de boeiende praktijk van een hedendaags componist, en beleeft de liedjes mee als een film met muziek waar de vonken vanaf vliegen.

De formatie bestaat naast Caroline op zang en accordeon uit de virtuoze componist/gitarist Johan Fransen, drummer Bert Timmermans en bassist Arno Hagemans. Samen staan ze garant voor een sterke sound, meerstemmige zang en spel op prachtige akoestische instrumenten. Met een programma vol subtiele teksten brengt de half-Braziliaanse Caroline de vroege lentezon alvast voor je mee.

Luister hier naar Caroline in 't Veld.

Voorafgaand aan het optreden van In ’t Veld speelt de inmiddels landelijk bekende Michael Raven. Michael Raven hoorde bij de laatste 8 van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland 2015. Ook was hij te gast bij De Wereld Draait Door. Zijn muziek is authentiek en ambachtelijk. Door poëtische teksten vol metaforen over het dagelijkse leven kleurt hij zijn nummers in.

Luister hier naar Michael Raven.

Kortom, het wordt een energieke middag in het museumcafé.