Sinterklaashuis Veldhoven 2017 voor scholen

Ook dit jaar logeren Sinterklaas en zijn Pieten in 't Oude Slot in Veldhoven. De voorbereidingen zijn nu al in volle gang.

In de periode van 21 november tot en met 1 december zijn de kinderen uit groep 1, 2 en 3 weer van harte welkom voor een bezoek aan ons Sinterklaashuis.

Een bezoek bestaat uit een speels, educatief activiteitencircuit voor de kinderen. Ouders / begeleiders krijgen een actieve rol in het programma.Tijdens een bezoek worden de kinderen rondgeleid door een museummedewerker en Pieten in de ruimtes van het het museum, het pietencafé en de werk- en slaapkamer van sinterklaas. En natuurlijk wordt er gespeeld en gezongen.

Een bezoek aan het Sinterklaashuis kost 40 euro per klas.

Wilt u meer informatie over het sinterklaashuis of wilt u zich aanmelden, mail naar educatie@museumoudeslot.nl

Hieronder een kleine terugblik op het bezoek van de Sint in het museum.