Home > Agenda > Agenda Exposities En Activiteiten > Terugblik 2016 > Expositie ‘20 jaar Kunst op Gevoel’ - 12 juni t/m 21 augustus

Expositie ‘20 jaar Kunst op Gevoel’

Atelier Severinus

12 juni t/m 21 augustus

Andre File, twee vogels kijken naar elkaar

Atelier Severinus is een werkplaats voor kunstenaars met een beperking, en viert dit jaar haar 20e verjaardag. In 1996 startte het Atelier Severinus  als dagbestedingsproject van de Severinus, dé zorg organisatie in Veldhoven en omgeving.

In het jubileumjaar pakt Severinus goed uit met een tentoonstelling bij Museum ’t Oude Slot. Hier is een overzicht te zien van recent en ouder werk van de kunstenaars van Atelier Severinus.  Het betreft hier niet alleen werken op papier en doek , grafisch werk. Ook de moderne media, zoals animatiefilmpjes, zullen niet ontbreken. Er is ook een presentatie bij het Erfgoedpunt van de bibliotheek van mei t/m juli.