home > Agenda > Agenda Exposities En Activiteiten > Exposities de Verdieping 2017 > De kracht van de vrouw - 19 mei t/m 23 augustus

De kracht van de vrouw

19 mei t/m 23 augustus

Op vrijdag 19 mei opent de tentoonstelling ‘De kracht van de vrouw’ van de  amateurfotografen van BNAFV.

In expositieruimte De Verdieping is vanaf 19 mei een expositie te zien over de kracht van de Vrouw. Twintig leden van Afdeling Noord-Brabant-Oost van de Fotobond bogen zich over de vraag wat de kracht van de vrouw is. De geëxposeerde werken tonen grote verscheidenheid in zowel de benadering van het thema als de uitwerking. Deelnemers vonden inspiratie in songteksten, striphelden, bekende en onbekende heldinnen, maar ook dichterbij in familiekring. Luchtige series worden afgewisseld met zwaardere thema’s. Bij het creëren van de fotowerken lieten veel deelnemers zich leiden door hun eigen achtergrond en gevoelens. Dit resulteert in authentieke series met veel zeggingskracht. De fotografen nemen de kijker mee in hun beleving aan de hand van humor, ernst of romantiek, zoals de meisjes die zijn gefotografeerd in de - veel te grote - trouwjurk van hun moeder. Deze afwisselende expositie is tot en met 8 september te bezoeken in De Verdieping.